Bemutatkozik új 2 soros egyenes előlapos Madeira alumínium karnisunk!

Tisztelt partnereink!

Raktárról azonnal rendelhető az egyedi méretre gyártott, 2 soros egyenes előlapos Madeira alumínium karnisunk. A profil rendkívül robusztus 1,5mm falvastagságú. Ez lehetővé teszi, persze figyelembe véve az adott mennyezet egyenetlenségét, hogy akár csak 100cm ként kerüljön egy-egy felrögzítő pont. Ez különösen előnyös lehet oldalfali rögzítés esetén, hiszen ez az impozáns anyag vastagság megengedi, hogy kevesebb tartókonzollal kerüljön felrögzítésre. Az előlap 40mm magas, a karnis szélessége 90mm. A két sor közötti távolság 50mm. Ám ami az egyik legfontosabb az előlapos karnisok tulajdonságai közt, hogy a Madeira modellünk az első sor és az előlap közötti távolsága, fél centiméterrel szélesebb, mint a jelenleg kapható hasonló karnis profiloknál. A 40mm es egyenes előlap lehetővé teszi a tépőzáras szalaggal való különlegesebb dekorálást, melynek révén akár hosszabb, nehezebb, díszesebb drapériák is rögzíthetőek az előlapra. A Madeira alumínium karnisokat egyedi méretre gyártjuk, mely a következőket tartalmazza, függönysín, csúszka + francia horog 8cm -ként, 4db csavaros szemes rögzítőt és 2db végzáró elemet.

https://fedecorhungaria.hu/termek/madeira-2-soros-egyenes-elolapos-aluminium-karnis/

Kívánság szerint a síneket térítés mentesen előfúrjuk. Kiváló acélkonzolokat is kínálunk oldalfali rögzítéshez, 80mm,120mm és 200mm -es méretben. Az oldalfali konzolok külön, megrendelői igény szerint, felár ellenében kaphatóak.

További részletes megrendelési és ár információkkal kapcsolatosan keressék területi képviselőinket az ismert elérhetőségeiken, illetve közvetlenül minket az  e-mail címen.

https://www.facebook.com/fedecorhungariakft

 

 

Copyright® Fedecor Kft.