Fedecor Hűségprogram akció

Tisztelt Partnereink!

 

Az idei évben szeretnénk több figyelmet szentelni azon partnereinknek, akik hosszú évek óta hűségesek hozzánk és viszonteladói partnereink számát gyarapítják. 2024 -ben elindítunk számukra egy ún. hűségprogram akció sorozatot, melyben csak azok részesülnek akik hosszú évek óta kitartanak mellettünk, jóban – rosszban. A közeljövőben lehetőség szerint havonta fogunk jelentkezni jelentős kedvezményt tartalmazó hűség akciókkal, válogatott, hűséges partnereink számára.

Ezzel szeretnénk nekik megköszönni a hűségüket, bizalmukat és segíteni őket ebben a recessziós és ismét ár érzékeny időszakban.

Ennek a kampánynak első akciója az 1950 óta gyártott GE2 függönysín melyet most tartozékokkal kompletten szerelve, annyiért kínálunk mint a tavalyi ár listánkban a tartozék nélküli, méretre vágott GE2 -es függönysíneket.

Fontos, a termékek nincsenek készleten, a beérkező megrendelések alapján folyamatosan hozzuk be és szállítjuk partnereink számára. Nincs előírt minimális vásárlási érték, nem kell teljes méretsort megrendelni. Egyetlen megkötés van csupán, méretenként 6db -ot lehet rendelni, mint minimális megrendelési érték.

Az akció február végéig érvényes, mely megrendelési időpontra és nem a kiszállítás időpontjára értendő.

https://www.facebook.com/fedecorhungariakft

 

 

 

Copyright® Fedecor Kft.